• Mads Sebbelov| Eksamineret Psykoterapeut & Master Coach| Stress terapi og -coaching|Problemløsende psykoterapi|Psykomentoring| Parterapi

Mænd i balance

Er et mandekursus/retreat med mulighed for et efterfølgende udviklingsforløb.

Hvor formålet er

👉 At give mænd et udvidet sprog på følelserne.

👉 At undervise i de værktøjer der kan kickstarte mænds reflektionsevne og personlige udvikling.

👉 Du får inspiration efter eget ønske til at forbedre og udvikle et eller flere livsområder som fx. parforhold, børn, karriere eller andre relevante emner du kæmper med.

👉 Retreatet får du mulighed for, at lære af andres livserfaringer i rolige og trygge omgivelser.

👉 Du får mulighed for fysisk aktivitet fx vandretur i naturen, svømning i smukke rolige omgivelser og meget mere.

👉 Et retreat faciliteret for mænd af 2 mænd med anerkendte akademiske uddannelser MBA / Ingeniør.
Suppleret med en Coach / Master Coach og Psykoterapeutisk uddannelse.

Hvad handler mænd i balance om?

Er et udviklingsforløb der styrker dit personlige lederskab, din følelsesmæssige intelligens og giver dig inspiration, indsigt og værktøjer til at tage ansvar for at udvikle dig på de mest betydningsfulde områder i dit liv.

Retreat og mandegruppe faciliteres af Mads og Rasmus, som selv har været følelsesmæssige analfabeter fra øverste hylde, og som i deres eget liv har oplevet, og levet med konsekvenserne af, ikke at kunne sætte ord på sine følelser og behov og være fastlåst i uhensigtsmæssig adfærd og mønstre på de allermest betydningsfulde livsområder.

Lidt om mændene bag:

Mads Sebbelov er 44 år, uddannet maskiningeniør samt master-coach og psykoterapeut fra Coach og Psykoterapeutskolen i København, tidl. projektleder Cowi, Hofor og Haldor Topsøe A/S og i dag direktør i Sund Stress.

Rasmus Rifsdal er 45 år, uddannet MBA, økonom, har studeret 3 år på Coach og Psykoterapeutskolen i København og har en baggrund som leder, CFO fra Nordea-fonden, Finans-og Justitsministeriet samt konsulentverdenen.

Hvad får du ud af retreaten & mandegruppen?

Retreaten:

Du får en indføring i hvad følelsesmæssig intelligens er, hvad det betyder ift. udvikling af personligt lederskab og din udvikling som mand, far, kæreste og leder i dit eget liv. Du får introduktion til værktøjerne, der kan kickstarte din refleksionsevne og styrke dit personlige lederskab – det samme værktøjer som der efterfølgende arbejdes med den faciliterede mandegruppe og som kan støtte dig i din personlige udvkilingsproces.  

Mandegruppen:

Du får et fortroligt og tabufrit rum, hvor der er plads til at lære af livets svære erfaringer på en rolig og i en tryg refleksiv ramme blandt ligesindede mænd, som har indset, at de hverken er fejlfri eller deres liv er perfekt – kort sagt en gruppe af jævnbyrdige, som er åbne for at lære af egne og andres erfaringer for at udvikle sig og skabe et bedre liv for sig og sine nære i fremtiden. En gruppe du kan spejle dig i, række ud til og dele med. Måske får en eller flere nye venner for livet?  

Hvad får du ud af personlig coaching og mentoring?

Du får den personlig sparringspartner, der støtter og giver dig inspirationen til, at du kan skabe den livskvalitet som du ønsker at have på de livsområder du ønsker at udvikle dig på. Du får en personlig træner i følelsesmæssig intelligens og personlig lederskab.     

Gevinst? Du lærer dig selv at kende, inspiration til og øvelse i og erfaring med at være den du er, og at kunne udtrykke følelser og behov i en autentisk dialog. Du får indsigt i hvad personligt lederskab er, og hvordan du kan praktisere dette i din dagligdag.

Walk´n´ talk i Dyrehaven - og intro til mandekursus/retreat

Walk´n´ talk – om vandring og personlig lederskab 

Mænd i balance afholder på udvalgte søndag i efteråret 2020 walk´n´ talks hvor der gives en smagsprøve på det at gå, finde ro, reflektere og udvikle personligt lederskab.   

Der gives introduktion til kurset ”Mænd i Balance”, som er et 6 måneders udviklingsforløb, der styrker dit personlige lederskab, din følelsesmæssige intelligens og giver dig inspiration, indsigt og værktøjer til at tage ansvar for at udvikle dig på de mest betydningsfulde livsområder i dit liv.

Se mere på Facebook siden “Mænd i balance” under begivenheder, hvornår næste Walk´n´ talk i Dyrehaven forløber.

Datoer for retreats

Retreat 1: 24 til 27 september 2020 ( i Danmark eller Sverige)
Retreat 2: 22-26 oktober 2020 (Kreta eller Mallorca afhængig af Corona situationen)
Retreat 3: 24 til 28 november 2020 (Kreta eller Mallorca afhængig af Corona situationen)

Hvordan tilmelder jeg mig retreats & mandegruppe?

For at deltage i ”Mænd i Balance” retreats og udviklingsforløb anbefales det at du på telefon, email eller messenger/facebook tager kontakt og tilmelder dig vores intro-møde, hvor du får introduktion til forløbet, praktiske detaljer samt kan stille spørgsmål. Du er også velkommen til at kontakte Mads eller Rasmus på nedenstående telefonnumre. For yderligere information og tilmelding kontakt os mail, telefon (Mads (40818582 el. info@msebbelov.dk), Rasmus (51901047 el. rrifsdal@mail.com

Bemærk: For at deltage bedes du skrive skrive lidt om dig selv indenfor følgende områder, alder, børn, parforhold, arbejde, uddannelse og udviklingsmål samt ønsker. Formålet med dette er sikre at du både er motiveret, egnet og moden til at deltage i ”Mænd i balance” udviklingsforløbet. Bemærk: Der er et begrænset antal pladser og tilmelding er først gældende, når du har udfyldt ansøgning, haft intro samtale (evt. telefonmøde) samt indbetalt for din deltagelse. Ifm. retreats på Kreta og Mallorca booker deltagerne selv flybilletter. Der vil være mulighed for at aftale afhentning i nærmeste lufthavn. Der gives mere info herom ifm. intromøde og introsamtale.  

Pris for deltagelse 

Deltagelsen i den første retreat koster 14.750 kr. (8.950 kr. med promoveringskoden: MIB-1-2020 gives til de 15 første tilmeldte). Der er et begrænset antal pladser. Deltagere i den første retreat vil kunne få rabat på deltagelse i efterfølgende retreats på Mallorca, Kreta eller i Danmark.  

Prisen inkluderer ophold på enkeltværelse med mad på hotel (Mallorca, Kreta, Danmark eller Sverige). Afhængigt at lokationen vil du få oplyst, hvorvidt frokost og aftensmad er inkluderet eller kan tilkøbes på lokationen/hotellet. Opholdstedet (hotel) vil ligge tæt på naturen og gerne skov, bjerg og strand. Der vil være mulighed for aktiviteter som vandring og mindfulness ifm. forløbet. 

Deltagelse i udviklingsforløbet omkring personligt lederskab, følelsesmæssig og livsplaner i mandegruppe koster 8.000 kr. ( 5.000 kr. for deltagere med promoveringskode: MIB-1-2020). Deltagere på den første retreat har mulig for at deltage i efterfølgende og coaching/mentoring processer med 15% rabat i 2020.