• Mads Sebbelov| Eksamineret Psykoterapeut & Master Coach| Stress terapi og -coaching|Problemløsende psykoterapi|Psykomentoring| Parterapi

Foredrag

Mads er specialist i krise kommunikation!

Inspirer og giv dine medarbejdere et autentisk nærværende foredrag, der med garanti giver stof til eftertanke.

Book et af indlæggende og bliv inspireret, få værktøjerne til at håndtere de sværeste tabuer de fleste mennesker har berøringsangst overfor at tale om og spørge ind til.

Mads yder professionel støtte og rådgivning til både virksomheder, foreninger og private når krisen rammer.

Kom styrket gennem krise!

En  uforståeligt gåde for mange mennesker, men en mulig vej deler Mads, ved at tage dig med på en personlig rejse i livets kompliceret puslespil.

Men hvordan får man livets til tider tunge puslespilsbrikker til at falde rigtigt på plads, alt imens krisen raser?

Læn dig tilbage bliv inspireret, lyt og se hvordan Mads løftede livets tunge puslespilsbrikker og viser en mulig vej til at løse gåden.  

Måske kan det være den manglende brik, der giver jer styrken til komme bedre gennem fremtidens kriser!

Book indlægget |Ring 40818582| Mads Sebbelov

Åben sorg til heling

Åben sorg til heling

Åben sorg til heling få værktøjerne til håndtere kompliceret sorg

ÅBEN SORG TIL HELING

Sorg er kærlighed forbundet med døden, og sorg er den måde, hvorpå kærlighed kan udtrykkes på over for den afdøde. Ligeså kraftfuld og enorm kærlighed kan være i livet, kan kærlighed i døden være det samme. For den, der oplever sorgen, kan den være voldsom, altoverskyggende og ualmindelig svær at håndtere – ikke mindst alene…! Og netop mange med sorg oplever også ensomhed…

 

I foredraget “Åben sorg til heling” tager master coach og psykoterapeut Mads Sebbelov fat om den sorg, der rammer alle mennesker på et eller andet tidspunkt i livet. For alle har et eller andet – en eller anden at miste… Vil man igennem sorgen på en god måde, kræver det åbenhed og mod. Både fra en selv, hvor man skal turde åbne sig op, og ens nærmeste, der skal have mod til at bryde den alt for nemme berøringsangst. Sorg er nemlig ikke en sygdom og må aldrig blive et tabu, der skal ties ihjel.

 

Udover en stærk faglig baggrund har Mads Sebbelov en dyrkøbt erfaring med sorg, da han her i starten af 2020 efter et hjertesvigt mistede sin egen datter, Josephine, på bare 15 år. Helingsprocessen, der stadig er i gang, har været et ualmindelig langt og sejt træk for Mads Sebbelov, der i foredraget også deler ud af sin egen historie og egne erfaringer – som en del af sin egen sorgbearbejdning.   

 

Publikum til foredraget vil blive styrket med viden og værktøjer til bedre at kunne håndtere den følelsesmæssige smerte og sorg, der følger i kølvandet ved at have mistet. Et udvidet ordforråd præsenteres også – til en bedre håndtering af de svære indre følelser – for i sidste ende at skabe forløsning og forståelse for situationen og ikke mindst fremme heling hos den sorgramte.

 

Et intenst og nærværende foredrag, hvor bogstaveligt hjerte rimer på smerte rimer på hjerte – og åbenhed er vejen til heling…!

Vejen til SUND stress skaber fornyet energi!

Oplever du ind i mellem følelsen af at arbejde i døgndrift og alligevel være konstant bagud? Giver tankemylder og indre uro dig søvnproblemer? Eller har du ganske enkelt en gang imellem bare lyst til at flygte langt væk fra både chef, kolleger og job?

Så er du måske på vej ud i en usund stress! En tilstand, der statistisk set rammer et stigende antal danskere længe før, vi selv forstår det, og gør noget ved det.

Book indlægget på tlf. 4081 8582

Du får du et udvidet kørekort til at spotte, forebygge eller slippe helt ud af den usunde stress, som risikerer at påvirke både dit arbejds- og privatliv, og i sidste ende kan koste dyrt både for din arbejdsgiver og dine personlige relationer.

Som uddannet Ingeniør med mangeårig ansættelse i store ingeniørvirksomheder har jeg på egen krop oplevet, hvor stressende dette fag kan være, og hvor galt det kan gå, hvis man ikke har de rette redskaber til at håndtere det travle og høje arbejdstempo.

På baggrund af min nuværende uddannelse og  job som stresscoach har jeg god erfaring med at  give mennesker indsigt og forståelse for, hvordan man håndterer de ubehagelige og drænende følelser, som stress resulterer i. Ydermere giver jeg redskaber til at komme tilbage på sporet med fornyet energi og større mentalt overskud.

 Med afsæt i adfærdsbiologien kan du se frem til en bevidstgørende og udbytterig aften, hvor du får:

 • Viden om hjernens grundlæggende og biologiske formål med stress og vores følelser.
 • Viden om hvordan følelserne og vores bevidsthed er skruet sammen.
 • Redskaber og viden om stress-hjulets medfødte evner/modstande, overlevelsesstrategier etc.
 • Inspiration og viden om, hvordan du gennem optræning af din bevidsthed kan forøge din følelsesmæssig intelligens[FI].

Udbytte:

Du får teoretisk viden om vores medfødte følelser og bevidsthed samt hvordan hjernes modstande/overlevelsesstrategier etc. fungere som en bremse for udvikling af FI. Forøget viden om FI og stress samt inspiration og værktøjer til, hvordan og hvilken adfærd der kan udvikles for at skabe mere balance i det personlige lederskab[stress-hjulet]. Du får forøget din bevidsthed og viden om hvordan det er muligt, at forebygge, spotte, slippe fri af usund stress.

Når ensomheden skaber stress, hvad gør man så?

Når ensomheden skaber stress|Ring 40818582|Stress-coach Mads Sebbelov han kan hjælpe dig ud af ensomheden og tilbage til roen

Oplever du ind imellem, at føle dig ensom og utryg selv om du er i blandt dine kollegaer, studiekammerater eller når du er sammen med dine venner, familie eller partner? Så kan jeg fortælle, at det er helt naturligt!

Hør hvordan, du kan håndtere den frygtindgydende følelse af ensomhed, så du undgår at stå alene og afvist uden for de Sociale Fællesskaber? 

Book indlægget på tlf. 4081 8582 hvor jeg deler hvordan du kan styrke din Sociale Intelligens!

Med afsæt i adfærdbiologien deler jeg viden og giver jer et trygt hjerterum, hvor der er plads til, at stille følsomme spørgsmål omkring tabuet “ENSOMHED” og andre svære følelser, der alle kan medføre usund stress.

Udbyttet:

 • Du får et udvidet kørekort i hvordan, du kan styrke din Sociale Intelligens baseret på biologiens”DNA’et” formål med Ensomheds følelsen.
 • Du får opskriften på, hvordan du kan gøre ensomhed til nærhed og utryghed til tryghed.

Vejen til sund stress med en stenalderhjerne på slæb….

 • Biologiens formål med stress
 • Symptomer på usund stress [Niveau 1| Niveau 2|Niveau 3]
 • Lær at spot hvordan usund stress opstår
 • Vejen til sund stress
 • Tilbage på arbejdet efter stress
 • Dialog | Feedback | Afrunding

Baseret på artiklen: Vejen fra usund stress til sund stress

Den personlige kriseerfaring!

Mads mistede sin datter på bare 15 år d. 21. april efter et akut hjertesvigt og 1 måneds kamp for overlevelse på Rigshospitalet.

Lyt til historien på Mads from Jeg plejede at tro på for evigt on RadioPublic lavet i samarbejde med Livogdød.dk eller læs historien på hjerteforeningen.

Nærværende og oprigtige foredrag af Mads Sebbelov