• Mads Sebbelov| Eksamineret Psykoterapeut & Master Coach| Stress terapi og -coaching|Problemløsende psykoterapi|Psykomentoring| Parterapi

Bliv inspireret af Mads Sebbelov

Inspirerende indlæg med Lederudvikler Mads Sebbelov

30.3.2022 – Organdonation – Aftenshowet – DR1

Book indlægget

Og få inspirationen og fortællingen på, hvordan Mads håndterede kærlighedens og sorgens energi under og efter sin datters død i april 2020 efter et tragisk hjertesvigt. Datteren Josephine fik uden forvarsel hjertestop en lørdag eftermiddag d. 21. marts 2020 i skyggen af Coronakrisens 1. ned lukning.

På indlægget giver Mads et unikt og personligt indblik i hvordan han håndterede krisen, de mange svære følelser og etiske dilemmaer han brutalt måtte forholde sig til på kort tid imens Josephine kæmpede og havde ryggen mod muren som i sidste ende kostede hende livet.

Mads er en empatisk og nærværende formidler der giver plads til spørgsmål og dialog, når han deler ud af sine erfaringer hvor emnerne blandt andet berører.

Stressen, ensomheden, savnet, sorgen, hvordan er det muligt at omsætte håbløshed og meningsløsheden til mening?

Han er kendt for at nedbryde tabuet om sorg og organdonation.

Han valgte at stå frem i Berlingske d. 6. juli 2020 kort tid efter datterens død for at nedbryde tabuet om sorgen efter hendes korte og brutale kamp for livet på ventelisten til et nyt hjerte.

Han har flere gange været i medierne på blandt andet TV2 Nyhederne, TV2 News, Politiken, BT og seneste på Aftenshowet på DR1 for at få danskernes og politikernes øjne på sagen, med det formål at få flere til at tage stilling via en lovændring.

30.3.2022 – Organdonation – Aftenshowet – DR1

I efteråret 2021 viste TV2 dokumentaren Sagen i egen hånd – et hjerte til alle , hvor de fulgte hans kamp for at få de nødvendig støtter til Gør organdonation automatisk fra fødslen og til et aktivt fravalg når man bliver 18år (borgerforslag.dk) for at få politikernes øjne på sagen i folketinget.

Det lykkes ikke, at få de nødvendige 50.000 støtter inden forslaget udløb, der manglede 19.500 støtter.

På imponerende vis har han formået at rejse sig igen og bruge sorgens energi i sin utrættelige kamp for at få flere danskere til at tage stilling til organdonation og for at få mærkesagen på den politiske dagsorden.

Efter 2 års hård modvind og i andet forsøg lykkedes det Mads på imponerende vis, at få de sidste 20.000 støtter i ryggen på de sidste fem dage før det nye forslag Aktivt fravalg til organdonation fra det fyldte 18. år i Danmark! (borgerforslag.dk) udløb.

Bliv inspireret og spørg ind til hvordan Mads omsatte kærlighedens og sorgens energi til mening efter Josephines død.

Mads og Josephine forår 2020