Følelsesmæssig intelligens gør dig istand til selv at vælge den hensigtsmæssig adfærd på vores følelser. Følelsesmæssige intelligens giver dig evnen i at du kan disponere din bevidsthed og du regulere selv dine følelser, tanker og adfærd. At udnytte og bruge følelsesmæssig intelligens kan læres hos Mads Sebbelov

Personlig udvikling for ambitiøse ledere

Er en bevidstgørende proces og et håndværk, der kræver viljen til bevidst, at lære mere omkring dig selv og din historie, at være med den du er og forme det liv du ønsker.

I forløbet vil du lære at bryde modstande, lære at stoppe dine uhensigtsmæssig overlevelses-strategier og udvikle nye mere nyttige strategier.

I forløbet kan du opbygge en rationel forståelse af, hvordan den medfødte biologisk arv og din sociale arv i samspil med hinanden kan bremse din personlige udvikling.

Gennem forløsning og rensning historiens dårlige erfaringer “de såkaldte dårlige følelser”. Kan du opnå en følelsesmæssig accept og selvforståelse som er en nødvendighed for at skabe udvikling og varig forandring.

Det er IKKE muligt, at mestre alene i tanken, praktisk træning ude i livet er en nødvendighed, før der sker noget nyt og der skabes resultater.

I processen bruges coaching og psykoterapi i samspil med hinanden, for at støtte dig mod dit mål og ønskede livskvalitet.

OBS: Forløbet består af minimum 5 sessioner der skal forudbetales, før forløbet påbegyndes.

Inspirerende indlæg med Lederudvikler Mads Sebbelov