Personlig udvikling…

Følelsesmæssig intelligens gør dig istand til selv at vælge den hensigtsmæssig adfærd på vores følelser. Følelsesmæssige intelligens giver dig evnen i at du kan disponere din bevidsthed og du regulere selv dine følelser, tanker og adfærd. At udnytte og bruge følelsesmæssig intelligens kan læres hos Mads Sebbelov

“Oplev frihed og balance i dit liv!

Tag kontrol over din personlighed og lær at bryde modstand og stoppe overlevelsesstrategier, der ikke længere giver mening.

Personlig udvikling er en bevidstgørende proces, et håndværk, der kræver modet til at lære mere om dig selv ved at gå på opdagelse i din historie.

Vores personlighed præges af de erfaringer, vi gør os, fra det øjeblik vi bliver født. Men det betyder ikke, at vi er nødt til at leve med en personlighed, som vi ikke selv har valgt eller formet. I et forløb i personlig udvikling får du muligheden for at præge og forme det liv, du ønsker.

I forløbet modtager du neutral og professionel støtte, da de færreste af os har et udviklet sprog på vores følelser og har lært at selviagttage. Forløbet består af minimum 5 sessioner, der skal forudbetales, før det påbegyndes.

Ved at lære dine modstande og overlevelsesstrategier at kende, kan du opnå friheden og balance i dit liv, fremfor at være styret ubevidst af dem. Kender du ikke dine modstande eller overlevelsesstrategier, vil du leve et ufrit liv, styret af personlighed, som du ikke selv har valgt.

Så tag kontrol over dit liv og start din personlige udviklingsrejse i dag!”

Optræning af vores emotionel intelligens er en god investering, hvis vi vil styrke det personlige lederskab. F. eks selvaccepten, selvforståelsen, empatien, vores evne til at formidle trygt og forståeligt, forebygge stress, få værktøjerne til at håndtere sorg eller skabe mental trivsel til gavn for dem, vi har ansvaret overfor og ikke mindst os selv.

© Copyright 2024 – Sund Stress – Mads Sebbelov