• Mads Sebbelov| Eksamineret Psykoterapeut & Master Coach| Stress terapi og -coaching|Problemløsende psykoterapi|Psykomentoring| Parterapi

Psykoterapi & Coaching

Eksamineret Psykoterapeut & Master Coach|Mads Sebbelov| Problemløsende psykoterapi|Stress terapi og -coaching|Parterapi

Er livet fyldt med ubalance på jobbet, studiet , familien eller i parforholdet, og står du alene med dem?

Angst, bekymringer, lavt selvværd, problemer med at sætte grænser og sige fra, jalousi, lav selvaccept, social usikkerhed/angst, ensomhed, manglende selvtillid, præstationsangst, livskriser, sorg, konfliktskyhed, sex, stress m.m.

Ligegyldigt hvad, du kæmper med, er det muligt at lære ny adfærd inden for alle områder i dit liv.

Jeg giver dig et neutralt og fortroligt frirum  

Hvor der er plads til følelserne og tankerne som fylder hos dig. Jeg møder dig der, hvor du er og i et rum uden tabuer.

Her er der ikke noget, der er rigtigt og forkert, men alene hvad du har lært og muligheden for at lære mere.

Jeg hjælper dig igennem livets svære kriser

Det kan føles umådeligt ensomt og være yderst energikrævende at stå alene i en livskrise som f.eks. skilsmisse, dødsfald, sygdom eller stress. Du vil få dybdegående støtte, som kan give dig følelsesmæssig forløsning, forøget selvforståelse, og du vil lære dine modstande at kende. Modstande, som forhindrer dig i at skabe det liv, som du ønsker.

Du får redskaber til at komme videre i dit liv

Betragt forløbet som en træningsbane til at lære at være med de dårlige følelser. Her får du redskaber og inspiration til at udvikle nye tankemønstre og adfærd, så du derigennem lærer at udvikle de gode følelser og derved opnår den livskvalitet som du ønsker i dit liv. Det er muligt men det forudsætter du går ud og træner i dit liv.

Intensiv ”terapi rejse” med Mads Sebbelov

I en periode på 2 måneder havde jeg 5 psykoterapi sessioner med Mads Sebbelov – hvor er det imponerende, hvor meget man kan udvikle sig på så kort tid med de rette værktøjer og den rette støtte.

Jeg har brugt det meste af mit liv på at presse mig selv på alle tænkelige fronter hård træning, arbejdsuger på 80 timer som normen, giftige forhold, at kunne klare sig uden søvn – altid en konkurrence med mig selv om at stille højere og højere krav. Tanken om at gøre noget godt for mig selv og min krop har altid været ”ikke eksisterende”

Det er ikke så svært at identificere det som dårligt selvværd, også at forklare hvorfra det stammer (Det har psykologer hjulpet mig med). Det virkeligt svære er at skabe en forandring – som er autentisk (Det har psykologerne ikke formået).

Jeg kom i kontakt med Mads efter at være besvimet 4 gange på 14 dage, min krop var begyndt at sige fra – diverse undersøgelser viste, at der ikke var nogen sygdomsmæssige forklaringer, andet at jeg har kørt mig selv alt for hårdt alt for længe.

Mads arbejdede i starten af terapien med min evne til at føle og til at mærke efter de små tegn på følelser, hvilket blev vejen frem til mærke tungere følelser som ensomhed, vrede, glæde, træthed.

Jeg lærte at mærke vigtigheden af og styrken i at tage hånd om mig selv og at se styrken i at være autentisk. Mads støttede mig gennem erkendelsen af at når jeg er autentisk er jeg ikke hård og ufølsom – men følsom, empatisk og i realiteten blot higer efter kærlighed – og at dette ikke er svagt. Han hjalp mig til at rumme denne person med kærlighed og støtte frem for had og afsky.

Jeg fandt gennem forløbet en ro i mig selv, som jeg aldrig tidligere har oplevet – oplevelsen af at være god nok som jeg er og den styrke det er, når man bare kan hvile i sig selv og ikke skal presse sig selv eller gøre sig umage for at være noget, man ikke er. Hvor er det dog bare så meget lettere at være i verden, når man er der autentisk og holder af den man er.

Mads som terapeut er både støttende og udfordrende, man mærker tydeligt hans stærke teoretisk fundament og interesse, som giver tryghed og tilliden til at han ved hvad han gør, når han udfordrer og guider. Han formår at kombinere sin seriøsitet med empati, indlevelse og varme.

Han er enormt nærværende og fanger hvad ens behov er. Jeg er altid gået fra hans sessioner med troen på at der er bedre og mere indholdsrig fremtid.

Tusinde Tak for rejsen

CEO Camilla Treschow Schrøder

“Vejen frem findes… Jeg blev dog først klar over det efter at have startet i terapi hos Mads.
På det tidspunkt var jeg i en kritisk stress tilstand og havde været det alt for længe. Jeg kunne hverken se, høre eller tænke klart. Håbløsheden over ikke at vide hvordan jeg skulle komme ud af den onde cirkel i forhold til at være en råbemor (datter på 10 år), udøve en adfærd der ingen måde var hensigtsmæssig.

Støde ind i de samme negative adfærdsmønstre i mit forhold til andre mennesker, som f.eks. ikke at stå ved mig selv eller at få sagt til eller fra. Intet af det var hensigtsmæssigt, men det fyldte mere og mere. Jeg følte mig lænket på hænder og fødder og helt ude af stand til at vriste mig fri. Vidste faktisk ikke hvordan jeg skulle få klarhed. Det føltes som at fare afsted i fuld fart, i den forkerte retning, og ikke ane hvordan jeg skulle stoppe op.

Men så mødte jeg Mads og med hans hjælp, empati, tålmodighed og støtte samt rigtig meget inspiration er håbløshed nu forvandlet til håb – magtesløshed til overskud – søvnløshed til drømmeland – det passive offer er vendt til styrke og handlekraft og ikke mindst at gå fra at være fanget i mine følelsers vold til at være herre i eget liv..

Så fra at kaste mig grædende ned i den varme stol hos Mads og ikke vide hvad der var op eller ned ej heller hvem jeg var eller ikke var… til at være selvbestemmende, en bedre mor og herre i eget liv, det er den mest fantastiske og frie følelse jeg nogensinde har følt. Det føles som et mirakel!!

Jo – jeg kan godt falde tilbage i gamle mønstre og stadig vågne midt om natten. Selvom der er længere imellem at det sker, kan det til tider føles det som om der er lang vej igen, jeg kan sågar helt glemme ALT hvad jeg har lært, men her kommer Mads på banen igen.. Han rasler med værktøjskassen og hans ubegrænsede tålmodighed og loyalitet får mig på benene igen, så jeg selv kan gå vejen. En dag, helt uden støtte.”

Maya 49