• Mads Sebbelov| Eksamineret Psykoterapeut & Master Coach| Stress terapi og -coaching|Problemløsende psykoterapi|Psykomentoring| Parterapi

Psykoterapi & Coaching

Er livet fyldt med problemer på jobbet, studiet , familien eller i parforholdet, og står du alene med dem?

 Angst, bekymringer, lavt selvværd, problemer med at sætte grænser og sige fra, jalousi, lav selvaccept, social usikkerhed, ensomhed, manglende selvtillid, præstationsangst, livskriser, sorg, konfliktskyhed, sex, stress m.m.

Ligegyldigt hvad, du kæmper med, er det muligt at lære ny adfærd inden for alle områder i dit liv.

Eksamineret Psykoterapeut & Master Coach|Mads Sebbelov| Problemløsende psykoterapi|Stress terapi og -coaching|Parterapi

Jeg giver dig et neutralt og fortroligt frirum  

Hvor der er plads til følelserne og tankerne som fylder hos dig. Jeg møder dig der, hvor du er og i et rum uden tabuer.

Her er der ikke noget, der er rigtigt og forkert, men alene hvad du har lært og muligheden for at lære mere.

Jeg hjælper dig igennem livets svære kriser

Det kan føles umådeligt ensomt og være yderst energikrævende at stå alene i en livskrise som f.eks. skilsmisse, dødsfald, sygdom eller stress. Du vil få dybdegående støtte, som kan give dig følelsesmæssig forløsning, forøget selvforståelse, og du vil lære dine modstande at kende. Modstande, som forhindrer dig i at skabe det liv, som du ønsker.

Du får redskaber til at komme videre i dit liv

Betragt forløbet som en træningsbane til at lære at være med de dårlige følelser. Her får du redskaber og inspiration til at udvikle nye tankemønstre og adfærd, så du derigennem lærer at udvikle de gode følelser og derved opnår den livskvalitet som du ønsker i dit liv. Det er muligt men det forudsætter du går ud og træner i dit liv.

“Vejen frem findes… Jeg blev dog først klar over det efter at have startet i terapi hos Mads.
På det tidspunkt var jeg i en kritisk stress tilstand og havde været det alt for længe. Jeg kunne hverken se, høre eller tænke klart. Håbløsheden over ikke at vide hvordan jeg skulle komme ud af den onde cirkel i forhold til at være en råbemor (datter på 10 år), udøve en adfærd der ingen måde var hensigtsmæssig. Støde ind i de samme negative adfærdsmønstre i mit forhold til andre mennesker, som f.eks. ikke at stå ved mig selv eller at få sagt til eller fra. Intet af det var hensigtsmæssigt, men det fyldte mere og mere. Jeg følte mig lænket på hænder og fødder og helt ude af stand til at vriste mig fri. Vidste faktisk ikke hvordan jeg skulle få klarhed. Det føltes som at fare afsted i fuld fart, i den forkerte retning, og ikke ane hvordan jeg skulle stoppe op. Men så mødte jeg Mads og med hans hjælp, empati, tålmodighed og støtte samt rigtig meget inspiration er håbløshed nu forvandlet til håb – magtesløshed til overskud – søvnløshed til drømmeland – det passive offer er vendt til styrke og handlekraft og ikke mindst at gå fra at være fanget i mine følelsers vold til at være herre i eget liv..
Så fra at kaste mig grædende ned i den varme stol hos Mads og ikke vide hvad der var op eller ned ej heller hvem jeg var eller ikke var… til at være selvbestemmende, en bedre mor og herre i eget liv, det er den mest fantastiske og frie følelse jeg nogensinde har følt. Det føles som et mirakel!!
Jo – jeg kan godt falde tilbage i gamle mønstre og stadig vågne midt om natten. Selvom der er længere imellem at det sker, kan det til tider føles det som om der er lang vej igen, jeg kan sågar helt glemme ALT hvad jeg har lært, men her kommer Mads på banen igen.. Han rasler med værktøjskassen og hans ubegrænsede tålmodighed og loyalitet får mig på benene igen, så jeg selv kan gå vejen. En dag, helt uden støtte.”

Maya 49