En god investering,

At skabe et frirum, et sted, hvor tiden er din egen – uden forstyrrelser fra dine kollegaer eller medarbejdere. Her er der plads til det, der fylder hos dig, hvad enten det er af arbejdsmæssig eller privat karakter. Et sted, hvor du kan få sparring og inspiration til at navigere i netop din aktuelle ledelsesmæssige situation.

Styrke dit lederskab med følelsesmæssig intelligens, ved at sætte dit personlige lederskab under lup, lær at bruge dine følelser intelligent. Forudsætningen for at du lykkes med at lede andre er, at du er bevidst om dit lederskab. At du er i stand til at forvalte dine følelser, tanker og adfærd i samspillet med de ansatte. Hvordan påvirker du dine ansatte, og hvordan bliver du selv påvirket af dine ansattes adfærd.

I begge tilfælde kan det styrke og gøre dit lederskab mere empatisk, selv ved udfordringer som har af privat karakter hos de ansatte.

Betragt derfor et forløb som en personlig livsinvestering i dig selv, hvor udbyttet kan være livsforandrende alt afhængig af hvor meget tid og energi, du vælger at bruge i dig selv og dit lederskab.

Klient forløb

Afdelingsleder - 51-årig kvinde - 10 Sessioner

Jeg kunne godt være interesseret i ledercoaching nogle gange. Min udfordring er pt., at jeg er vild med mit arbejde, der er bare for meget af det, og jeg har i en periode af 2 år tilsidesat alt i mit liv, mine voksne børn, mine veninder og mig selv – for at yde mest muligt på mit job fra 7:00 -21.00 hver dag alle ugens 7 dage. Det mønster er nu brudt for kort tid siden, men jeg føler mig tom og træt! – Citat udsnit

Sådan skrev lederen i sin e-mailen, da hun kontaktede mig en tidlig morgen tilbage i 2022.

Efter den indledende opstartssamtale stod det entydigt klart, lederen havde behov for at få Power, roen og få troen på sig selv tilbage(styrket selvværdet), efter at havde sat sig selv og sit privatliv på pause de seneste 2 år som følge af Coronakrisen.  

Som ansvarlig leder for en afdeling med 100 ansatte fordelt på 4 teams og med arbejdstider 24/7/365, havde lederen arbejdet fra tidlig morgen til sen aften alle ugens 7 dage i mere end 2år. Frygten for nederlag, ikke at være god nok og den dårlige samvittighed for ikke at kunne opretholde det nødvendige akut beredskab i afdelingen, havde fået hende til at tilsidesætte sig selv og sit helbred fuldstændigt.   

Privat- og arbejdsmæssigt en ensom periode med et voldsomt pres og mange svære problemstillinger for lederen at stå i spidsen af. Når lederen endelig sad derhjemme i sit eget selskab efter en lang og stresset arbejdsdag, koblede hun af ved at nyde et til flere glas rødvin og lækker mad.  

Lederens arbejdsdags var præget af uforudsigelighed og konstante ændringer i vagtplanerne pga. symptomer eller smitte med Corona, det resulterede i et højt niveau af konflikter, utilfredshed og mobning i blandt de ansatte. Det blev til fyringer selvom bemandingen i forvejen var mangelfuld for at skabe ro og stabilitet.   

Men bag den handlekraftige og problemknusende lederfacade voksede frygten for nederlag, ikke at være god nok, tomheden og trætheden alle ting som gjord lederen destruktiv i sin adfærd overfor sig selv men desværre også overfor de ansatte i form af “kortfattet og spids” kommunikation.  

Realiteternes alvor i forhold til lederens eget helbred var slet ikke i forgrunden, frygten for nederlag, ikke at være god nok og den dårlige samvittighed overskyggede kroppens tegn på udmattelse, den konstante hovedpine blev slået ned med 10-12 hovedpinepiller på daglig basis.  

Men da vægten viste 20kg mere end normalt fik lederen øjnene op, for hvad lederen så i spejlet var som at få en uventet mave puster, den gjorde ondt. Lederens forfængelighed havde lidt et knæk og betalte prisen for de seneste 2-års tilsidesættelse af lederens selv. Erkendelsen gjorde lederen ked af det og betragtede det som et personligt nederlag, svært for lederen at acceptere. Men lederen indså, at det ikke var en farbar vej at forsætte det usunde mønster lederen sad fast i.  

I lederforløbet på 3 måneder og 10 sessioner, fik lederen de nødvendige indsigter og redskaberne til, at håndtere frygten for nederlag, ikke at være god nok samt den dårlige samvittighed .

Lederen har i dag fået både selvværdet (Power – Roen) og selvtilliden tilbage, så lederen ikke længere tilsidesætte sig selv eller de ansatte på en uempatisk måde. 

Klient udtalelser

Advokat Tina Linnelyst - 15 Sessioner - Jeg fik kompetente og kraftfulde redskaber

Mads har givet mig kompetente og kraftfulde redskaber, der gør mig mere fokuseret på mine egne behov. Redskaberne giver mig en bedre mulighed for at udføre et bevidst ansvarligt lederskab i forhold til mig selv og mine omgivelser.

Mads har blandt andet hjulpet mig til at tydeliggøre min kommunikation i grænsesætning og uddelegering.

Lederudviklingsforløbet hos Mads har åbnet for adgang til min historie og historiens konsekvenser. Med den biopsykologiske tilgang har jeg fået indsigt i, hvor min historie sætter begrænsninger for mig, og hvor jeg med fordel kan være opmærksom når overlevelsesstrategier kommer i spil – både hos mig selv og hos andre.
Coaching og sparring hos Mads har fuldstændig ændret min adgang til at udvikle min virksomhed og min generelle livskvalitet.

På den daglige træningsbane i udvikling oplever jeg nu at være endnu mere målrettet og følelsesmæssigt intelligent.

Tusind tak Mads – for neutral og behagelig sparring i venlige omgivelser og for god fleksibilitet i forhold til mødeplanlægning.
Jeg vender helt sikkert tilbage

CEO Camilla Treschow Schrøder - 10 Sessioner - Jeg fik ro i mig selv

I en periode på 2 måneder havde jeg 10 psykoterapi sessioner med Mads Sebbelov – hvor er det imponerende, hvor meget man kan udvikle sig på så kort tid med de rette værktøjer og den rette støtte.

Jeg har brugt det meste af mit liv på at presse mig selv på alle tænkelige fronter hård træning, arbejdsuger på 80 timer som normen, giftige forhold, at kunne klare sig uden søvn – altid en konkurrence med mig selv om at stille højere og højere krav.

Tanken om at gøre noget godt for mig selv og min krop har altid været ”ikke eksisterende” Det er ikke så svært at identificere det som dårligt selvværd, også at forklare hvorfra det stammer (Det har psykologer hjulpet mig med).

Det virkeligt svære er at skabe en forandring – som er autentisk (Det har psykologerne ikke formået).

Jeg kom i kontakt med Mads efter at være besvimet 4 gange på 14 dage, min krop var begyndt at sige fra – diverse undersøgelser viste, at der ikke var nogen sygdomsmæssige forklaringer, andet at jeg har kørt mig selv alt for hårdt alt for længe.

Mads arbejdede i starten af terapien med min evne til at føle og til at mærke efter de små tegn på følelser, hvilket blev vejen frem til mærke tungere følelser som ensomhed, vrede, glæde, træthed.

Jeg lærte at mærke vigtigheden af og styrken i at tage hånd om mig selv og at se styrken i at være autentisk. Mads støttede mig gennem erkendelsen af at når jeg er autentisk er jeg ikke hård og ufølsom – men følsom, empatisk og i realiteten blot higer efter kærlighed – og at dette ikke er svagt.

Han hjalp mig til at rumme denne person med kærlighed og støtte frem for had og afsky.

Jeg fandt gennem forløbet en ro i mig selv, som jeg aldrig tidligere har oplevet – oplevelsen af at være god nok som jeg er og den styrke det er, når man bare kan hvile i sig selv og ikke skal presse sig selv eller gøre sig umage for at være noget, man ikke er.

Hvor er det dog bare så meget lettere at være i verden, når jeg er der autentisk og holder af den jeg er.

Mads som terapeut er både støttende og udfordrende, man mærker tydeligt hans stærke teoretisk fundament og interesse, som giver tryghed og tilliden til at han ved hvad han gør, når han udfordrer og guider. Han formår at kombinere sin seriøsitet med empati, indlevelse og varme.

Han er enormt nærværende og fanger hvad ens behov er. Jeg er altid gået fra hans sessioner med troen på at der er bedre og mere indholdsrig fremtid.

Tusinde Tak for rejsen

Familie rådgiver og forfatter - Janne Leth Førgaard - 5 Sessioner - Jeg fik ny selvforståelse...

I mit forløb hos Mads har jeg fået et vigtigt indblik i mine handlemønstre og i min følelseshåndtering.

Det har været lidt af en øjenåbner at få blik for, hvor jeg faktisk spænder ben for mig selv ved ikke at respektere mine egne grænser.

Forløbet har gjort mig endnu skarpere på at sætte grænser og skabe en bedre work-life balance, fordi jeg er blevet mere opmærksom på at leve i overensstemmelse med mine vigtigste værdier i stedet bare at fortsætte i fuld fart frem.

Jeg har ganske enkelt fået en ny selvforståelse – og selvrespekt.

Jeg har været meget glad for forløbet og for Mads’ direkte og humoristiske facon samt den konkrete sparring og coaching, jeg har fået med.

En stor anbefaling herfra og igen tak for et godt forløb.

Erhvervscoaching 5 sessioner 

Forløbet har gjort mig endnu skarpere på at sætte grænser og skabe en bedre Work-Life-Balance, fordi jeg er blevet mere opmærksom på at leve i overensstemmelse med mine vigtigste værdier i stedet bare at fortsætte i fuld fart frem. Jeg har været meget glad for forløbet og for Mads’ direkte og humoristiske facon samt den konkrete sparring og coaching, jeg har fået med.

Janne Leth FørgaardFamilie rådgiver/forfatter

Lederudvikling – 15 Sessioner 

Mads har givet mig kompetente og kraftfulde redskaber, der gør mig mere fokuseret på mine egne behov. Redskaberne giver mig en bedre mulighed for at udføre et bevidst ansvarligt lederskab i forhold til mig selv og mine omgivelser. Mads har blandt andet hjulpet mig til at tydeliggøre min kommunikation i grænsesætning og uddelegering.

Tusind tak Mads – for neutral og behagelig sparring

Tina LinnelystAdvokat

Intensiv “Terapi rejse” 10 Sessioner 

Jeg kom i kontakt med Mads efter at være besvimet 4 gange på 14 dage, min krop var begyndt at sige fra – hård træning, arbejdsuger på 80 timer som normen, giftige forhold, at kunne klare sig uden søvn – altid en konkurrence med mig selv om at stille højere og højere krav. Tanken om at gøre noget godt for mig selv og min krop har altid været ”ikke eksisterende”. Jeg fandt gennem forløbet en ro i mig selv, som jeg aldrig tidligere har oplevet og ikke skal presse sig selv eller gøre sig umage for at være noget, man ikke er.

Tusinde Tak for rejsen

Camilla Treschow SchrøderCEO

Medarbejderudvikling – 10 Sessioner 

Mine sessioner med Mads er uden sammenligning de bedste penge, jeg har investeret. Både forretningsmæssigt og personligt. Jeg har fået større overskud, mere klarhed og er blevet markant mindre stresset. Det har gjort mig i stand til at performe langt bedre på mit arbejde og har givet mig mere ro og nærvær på hjemmefronten.

41årig mand IT Konsulent/Familiefar

Personligudvikling  9 Sessioner 

Jeg tog kontakt til Mads fordi jeg alt for længe havde lukket helt ned for mine følelser, så jeg til sidst overhovedet ikke kunne mærke mig selv. Mads er lykkes med at lirke låget til alle de svære ting op. Han har lært mig at ingen følelser er forkerte, kun handlinger. Hos Mads er man ikke bare et nummer i rækken, han er virkelig god til at lytte, og helt fantastisk til at huske hvad man har sagt. Jeg er meget taknemmelig for at Mads har kickstartet min rejse og kan på det varmeste anbefale et forløb hos ham.

47årig kvindeAnonym

Medarbejderudvikling – 5 Sessioner 

Arbejdssituation, som jeg ikke kunne tænke mig ud af. Det var frustrerende for trods min bevidsthed om min egen rolle, så følte jeg ikke, at jeg kunne påvirke situationen. Jeg manglede sparring og redskaber til at finde min vej igennem udfordringen. I forløbet med Mads fik jeg alt det, jeg ledte efter.

Mads er utrolig skarp og dygtig til at formidle sin viden og indsigt. Han skubbede tilpas meget – uden at presse – så jeg gradvist selv fik taget ansvar for situationen og genskabt balancen.

Kvinde 43årAnonym

Lederne har arbejdet med emner som følgende…

Emner kunne f.eks. være 

 • stresshåndtering
 • konflikthåndtering
 • mobning & krænkelser
 • alvorlig sygdom eller dødsfald
 • medarbejderflugt
 • fastholdelse af gode medarbejdere
 • gennemførelse og ledelse af forandringsprocesser
 • håndtering af usikre, utilfredse, trodsige og utrygge medarbejdere
 • den svære samtale (f.eks. afskedigelse, lønforhandlinger…)
 • at give feedback
 • systematik og planlægning
 • kontraktmæssige forringelser (fjernelse af afspadsering/bonusser)

Udbyttet kan være bedre evne til at

 • skabe psykisk/mental overskud som frigiver og kan forøge dit energiniveau.
 • forbedre arbejdsglæden og livskvaliteten på både det arbejdsmæssige og private plan.
 • skabe overblik og ro
 • styrke din evne til at lytte, din evne til at kommunikere tydeligt, præcist og empatisk
 • blive bedre til at håndtere konflikter og uenigheder
 • blive bedre til at motivere og påvirke
 • skabe rammerne for et godt og tillidsfuldt arbejdsmiljø
 • skabe motiverede og tilfredse medarbejdere

Kontakt

Møder og Coaching

Vi mødes hos jer eller mig.

Terapi foregår kun hos mig :

Praksisadresse:
Blegdamsvej 112A
2100 København Ø

© Copyright 2024  – Sund Stress – Mads Sebbelov