Emotionel intelligens

Følelsesmæssig intelligens gør dig istand til selv at vælge den hensigtsmæssig adfærd på vores følelser. Følelsesmæssige intelligens giver dig evnen i at du kan disponere din bevidsthed og du regulere selv dine følelser, tanker og adfærd. At udnytte og bruge følelsesmæssig intelligens kan læres hos Mads Sebbelov

Optræning af vores emotionelle intelligens er en god investering, hvis vi vil styrke vores evne til f. eks:

1:1 Pakkeforløb i emotionel intelligens ?

En mulighed for dig, der vil have redskaberne til at

  • Styrke dit personlige lederskab
  • Forebygge mistrivsel og usund stress
  • Spotte og reducere stress (professionelt – privat)

Varighed/Pris: 5 sessioner af 60min/ Klik her 

Indhold:

  • 1 stk. personlig opstarts-samtale*
  • Biopsykologiens 7 medfødte drifter inkl. de nedarvede formål med følelserne
  • Bevidsthedens sammensætning(system 1 & 2) – Hvordan fungere den? Hvordan kan den trænes?
  • Integritethjulet’s 11 evner, få værktøjerne til skabe balance i dit personlige “Stresshjul
  • De 3 proces faser for at udvikle følelsesmæssig intelligens og varige resultater
  • Personlig inspiration til udvikling af ny stressreducerende adfærd

*Formål afdække en personlig kompetence/udfordring du ønsker forbedret/løst, der kan bruges i forløbet

Forløbet:

Er en bevidstgørende proces, der kræver viljen til bevidst, at lære mere omkring dig selv og din historie, at være med den du er og forme det liv du ønsker. Du bliver klædt på med rationel forståelse af, hvordan den medfødte biologisk arv og din sociale arv i samspil med hinanden kan fastholde os/dig i usunde stressmønstre og være bremsen for vores/din personlige udvikling.

Du får muligheden for at forløse og rense en eller flere af historiens dårlige erfaringer “de såkaldte dårlige følelser”. Giver en dybere følelsesmæssig selvforståelse, en nødvendighed for at skabe motivationen for udvikling og en varig forandring.

Det er IKKE muligt, at mestre alene i tanken eller på det rationelle plan, professionel støtte og praktisk træning ude i livet er en nødvendighed, før der sker noget nyt og der skabes resultater.

OBS: I forløbet bruges coaching og psykoterapi i samspil med hinanden, for at møde og støtte dig mod dit mål og ønskede livskvalitet.

Udbytte: 

Du får teoretisk viden om vores medfødte følelser og bevidsthed samt en personlig oplevelse af hvordan hjernes modstande/overlevelsesstrategier etc. fungere som en bremse for vores/din udvikling. Dybere viden om følelsernes formål og stress samt inspiration og værktøjer til, hvordan og hvilken adfærd der kan udvikles for at skabe mere indflydelse/balance i vores/dit personlige lederskab “stresshjul” for at reducere usund stress. 

Lederudvikling – 15 Sessioner 

Mads har givet mig kompetente og kraftfulde redskaber, der gør mig mere fokuseret på mine egne behov. Redskaberne giver mig en bedre mulighed for at udføre et bevidst ansvarligt lederskab i forhold til mig selv og mine omgivelser. Mads har blandt andet hjulpet mig til at tydeliggøre min kommunikation i grænsesætning og uddelegering.

Tusind tak Mads – for neutral og behagelig sparring

Tina LinnelystAdvokat

Erhvervscoaching 5 sessioner 

Forløbet har gjort mig endnu skarpere på at sætte grænser og skabe en bedre Work-Life-Balance, fordi jeg er blevet mere opmærksom på at leve i overensstemmelse med mine vigtigste værdier i stedet bare at fortsætte i fuld fart frem. Jeg har været meget glad for forløbet og for Mads’ direkte og humoristiske facon samt den konkrete sparring og coaching, jeg har fået med.

Janne Leth FørgaardFamilie rådgiver/forfatter

Intensiv “Terapi rejse” 10 Sessioner 

Jeg kom i kontakt med Mads efter at være besvimet 4 gange på 14 dage, min krop var begyndt at sige fra – hård træning, arbejdsuger på 80 timer som normen, giftige forhold, at kunne klare sig uden søvn – altid en konkurrence med mig selv om at stille højere og højere krav. Tanken om at gøre noget godt for mig selv og min krop har altid været ”ikke eksisterende”. Jeg fandt gennem forløbet en ro i mig selv, som jeg aldrig tidligere har oplevet og ikke skal presse sig selv eller gøre sig umage for at være noget, man ikke er.

Tusinde Tak for rejsen

Camilla Treschow SchrøderCEO

Medarbejderudvikling 4 Sessioner

Jeg kontaktede Mads efter at jeg var blevet opsagt i mit job og samtidigt var blevet single efter et uværdigt brud med kæresten. Jeg følte mig frustreret, ensom, ulykkelig og utilfreds.

 Gentagne konflikter med mine chefer og et parforhold, hvor jeg ikke var noget af det, jeg skulle have styr på.

Jeg fik den nødvendig hjælp til at stå stærkt i forhold til mine egne behov og værdier.

51årig kvindeAnonym

Medarbejderudvikling – 10 Sessioner 

Mine sessioner med Mads er uden sammenligning de bedste penge, jeg har investeret. Både forretningsmæssigt og personligt. Jeg har fået større overskud, mere klarhed og er blevet markant mindre stresset. Det har gjort mig i stand til at performe langt bedre på mit arbejde og har givet mig mere ro og nærvær på hjemmefronten.

41årig mand IT Konsulent/Familiefar

Personligudvikling  9 Sessioner 

Jeg tog kontakt til Mads fordi jeg alt for længe havde lukket helt ned for mine følelser, så jeg til sidst overhovedet ikke kunne mærke mig selv. Mads er lykkes med at lirke låget til alle de svære ting op. Han har lært mig at ingen følelser er forkerte, kun handlinger. Hos Mads er man ikke bare et nummer i rækken, han er virkelig god til at lytte, og helt fantastisk til at huske hvad man har sagt. Jeg er meget taknemmelig for at Mads har kickstartet min rejse og kan på det varmeste anbefale et forløb hos ham.

47årig kvindeAnonym

Stresscoaching  – over 30 Sessioner 

På det tidspunkt var jeg i en kritisk stress tilstand og havde været det alt for længe. Jeg kunne hverken se, høre eller tænke klart. Håbløsheden over ikke at vide hvordan jeg skulle komme ud af den onde cirkel. Men så mødte jeg Mads og med hans hjælp, empati, tålmodighed og støtte samt rigtig meget inspiration er håbløshed nu forvandlet til håb – magtesløshed til overskud – søvnløshed til drømmeland – det passive offer er vendt til styrke og handlekraft og ikke mindst at gå fra at være fanget i mine følelsers vold til at være herre i eget liv. Det føles som et mirakel!

Maya 49Studerende/Mor

Sorghåndtering  – 10 Sessioner 

Med Mads’ hjælp har jeg fået bearbejdet svære livsvilkår og fået sat ord på mine ønsker for fremtiden. Mads’ ro og tålmodighed har været afgørende for min proces, hvor han med respekt for min måde at være på, har støttet mig i nogle meget sårbare situationer.

Mads har også været guide på en rejse ud i fremtiden og hvad jeg drømmer om på konkrete livsområder, som jeg ikke er tilfreds med. Med konkrete værktøjer og konkretiserende spørgsmål, har jeg fået beskrevet mine fremtidsdrømme, så de kan omsættes til handling.

Kvinde 46år Anonym

Medarbejderudvikling – 5 Sessioner 

Arbejdssituation, som jeg ikke kunne tænke mig ud af. Det var frustrerende for trods min bevidsthed om min egen rolle, så følte jeg ikke, at jeg kunne påvirke situationen. Jeg manglede sparring og redskaber til at finde min vej igennem udfordringen. I forløbet med Mads fik jeg alt det, jeg ledte efter.

Mads er utrolig skarp og dygtig til at formidle sin viden og indsigt. Han skubbede tilpas meget – uden at presse – så jeg gradvist selv fik taget ansvar for situationen og genskabt balancen.

Kvinde 43årAnonym
  • Mads Sebbelov| Eksamineret Psykoterapeut & Master Coach| Stress terapi og -coaching|Problemløsende psykoterapi|Psykomentoring| Parterapi

Kontakt

Møder og Coaching

Vi mødes hos jer eller mig.

Terapi foregår kun hos mig :

Praksisadresse:
Blegdamsvej 112A
2100 København Ø

© Copyright 2023 Mads Sebbelov