• Mads Sebbelov| Eksamineret Psykoterapeut & Master Coach| Stress terapi og -coaching|Problemløsende psykoterapi|Psykomentoring| Parterapi

Stresscoaching

Inspirerende indlæg med Lederudvikler Mads Sebbelov

Jeg hjælper dig ud af det røde stress felt

støtter dig til at få overblikket og roen tilbage igen inden for det livsområde, du kæmper med. I forløbet vil jeg støtte dig i at få en dybere forståelse af de bagvedliggende årsager til, at din stress bliver til usund stress i det røde område. Jeg vil give dig inspiration til at udvikle ny stressreducerende adfærd, så f.eks. underliggende dårlige tanker kan elimineres og erstattes af mere opbyggende og befordrende tankemønstre. På den måde kan du undgå alvorlig stress og bevare livskvaliteten.

Akut stress er OK

for stress i begrænset mængde er sundt. Men det kan blive en alvorlig situation hvis stressen udvikler sig til moderat eller alvorlig stress. Vedvarende stress er usundt og kan gøre os syge og medføre store menneskelige tab i form af forringelse af livskvaliteten på mange forskellige livsområder f.eks. arbejdet, familien, parforholdet, børnene ….

Forebyggelse af stress

Det handler om at forbedre evnen til at håndtere sanseindtryk, følelser, tanker og adfærd på en mere intelligent måde. Man kan i forløbet lære:

  • Hvordan følelser påvirkes/påvirker dine tanker og adfærdsmønstre.
  • Hvordan følelser ubevidst kan sætte gang i modstande og overlevelsesstrategier.
  • At arbejde med forståelsen og samspillet mellem følelser, tanker og adfærd.
  • Ny stress eliminerende adfærd.

Tilbage til arbejdet efter stress

kan være en ensom og angstprovokerende oplevelse. For hvad hvis du får tilbagefald og ikke kan klare det?

Hvordan vil chefen, kollegaerne og kunderne reagere?

Jeg hjælper og støtter dig i denne svære proces og giver konkret inspiration ud fra din situation til, hvad du kan gøre for at bruge stress på den gode måde for at komme godt tilbage på jobbet igen.

Udbyttet

kan være forøget bevidsthed og større indflydelse i evnen til at håndtere sanseindtryk, følelser, tanker og adfærd på en mere hensigtsmæssig måde. Dette kan resultere i mere overblik, ro og tilfredshed i såvel arbejds- som privatliv.

Det har psykologerne ikke formået - CEO - Camilla Treschow Schrøder

Intensiv ”terapi rejse” med Mads Sebbelov

I en periode på 2 måneder havde jeg 5 psykoterapi sessioner med Mads Sebbelov – hvor er det imponerende, hvor meget man kan udvikle sig på så kort tid med de rette værktøjer og den rette støtte.

Jeg har brugt det meste af mit liv på at presse mig selv på alle tænkelige fronter hård træning, arbejdsuger på 80 timer som normen, giftige forhold, at kunne klare sig uden søvn – altid en konkurrence med mig selv om at stille højere og højere krav. Tanken om at gøre noget godt for mig selv og min krop har altid været ”ikke eksisterende” Det er ikke så svært at identificere det som dårligt selvværd, også at forklare hvorfra det stammer (Det har psykologer hjulpet mig med). Det virkeligt svære er at skabe en forandring – som er autentisk (Det har psykologerne ikke formået).

Jeg kom i kontakt med Mads efter at være besvimet 4 gange på 14 dage, min krop var begyndt at sige fra – diverse undersøgelser viste, at der ikke var nogen sygdomsmæssige forklaringer, andet at jeg har kørt mig selv alt for hårdt alt for længe. Mads arbejdede i starten af terapien med min evne til at føle og til at mærke efter de små tegn på følelser, hvilket blev vejen frem til mærke tungere følelser som ensomhed, vrede, glæde, træthed. Jeg lærte at mærke vigtigheden af og styrken i at tage hånd om mig selv og at se styrken i at være autentisk. Mads støttede mig gennem erkendelsen af at når jeg er autentisk er jeg ikke hård og ufølsom – men følsom, empatisk og i realiteten blot higer efter kærlighed – og at dette ikke er svagt. Han hjalp mig til at rumme denne person med kærlighed og støtte frem for had og afsky.

Jeg fandt gennem forløbet en ro i mig selv, som jeg aldrig tidligere har oplevet – oplevelsen af at være god nok som jeg er og den styrke det er, når man bare kan hvile i sig selv og ikke skal presse sig selv eller gøre sig umage for at være noget, man ikke er. Hvor er det dog bare så meget lettere at være i verden, når man er der autentisk og holder af den man er.

Mads som terapeut er både støttende og udfordrende, man mærker tydeligt hans stærke teoretisk fundament og interesse, som giver tryghed og tilliden til at han ved hvad han gør, når han udfordrer og guider. Han formår at kombinere sin seriøsitet med empati, indlevelse og varme. Han er enormt nærværende og fanger hvad ens behov er. Jeg er altid gået fra hans sessioner med troen på at der er bedre og mere indholdsrig fremtid.

Tusinde Tak for rejsen

Camilla Treshow Schrøder

Vejen frem findes - Maya 49år

“Vejen frem findes… Jeg blev dog først klar over det efter at have startet i terapi hos Mads.
På det tidspunkt var jeg i en kritisk stress tilstand og havde været det alt for længe. Jeg kunne hverken se, høre eller tænke klart. i forhold til at være en råbemor (datter på 10 år), udøve en adfærd der ingen måde var hensigtsmæssig.

Støde ind i de samme negative adfærdsmønstre i mit forhold til andre mennesker, som f.eks. ikke at stå ved mig selv eller at få sagt til eller fra. Intet af det var hensigtsmæssigt, men det fyldte mere og mere. Jeg følte mig lænket på hænder og fødder og helt ude af stand til at vriste mig fri. Vidste faktisk ikke hvordan jeg skulle få klarhed. Det føltes som at fare afsted i fuld fart, i den forkerte retning, og ikke ane hvordan jeg skulle stoppe op.

Men så mødte jeg Mads og med hans hjælp, empati, tålmodighed og støtte samt rigtig meget inspiration er håbløshed nu forvandlet til håb – magtesløshed til overskud – søvnløshed til drømmeland – det passive offer er vendt til styrke og handlekraft og ikke mindst at gå fra at være fanget i mine følelsers vold til at være herre i eget liv..

Så fra at kaste mig grædende ned i den varme stol hos Mads og ikke vide hvad der var op eller ned ej heller hvem jeg var eller ikke var… til at være selvbestemmende, en bedre mor og herre i eget liv, det er den mest fantastiske og frie følelse jeg nogensinde har følt. Det føles som et mirakel!!

Jo – jeg kan godt falde tilbage i gamle mønstre og stadig vågne midt om natten. Selvom der er længere imellem at det sker, kan det til tider føles det som om der er lang vej igen, jeg kan sågar helt glemme ALT hvad jeg har lært, men her kommer Mads på banen igen.. Han rasler med værktøjskassen og hans ubegrænsede tålmodighed og loyalitet får mig på benene igen, så jeg selv kan gå vejen. En dag, helt uden støtte.”

Maya 49 

Han skubbede tilpas meget, uden at presse - Anonym - 43år

Jeg er normalt et handlings- og løsningsorienteret menneske, men pludselig befandt jeg mig i en arbejdssituation, som jeg ikke kunne tænke mig ud af. Det var frustrerende for trods min bevidsthed om min egen rolle, så følte jeg ikke, at jeg kunne påvirke situationen. Jeg manglede sparring og redskaber til at finde min vej igennem udfordringen.
I forløbet med Mads fik jeg alt det, jeg ledte efter. Mads gennemskuede hurtigt mig og min rolle i forhold til den konkrete situation. Frustrationer, tanker og følelser blev omsat til praksis med respekt for min evne til at rumme det svære og derefter sparring om, hvordan små ændringer kunne implementeres i hverdagen. Værktøjerne blev trænet mellem sessionerne, så resultaterne hurtigt blev synlige.
Mads er utrolig skarp og dygtig til at formidle sin viden og indsigt. Han skubbede tilpas meget – uden at presse – så jeg gradvist selv fik taget ansvar for situationen og genskabt balancen.

Symptomer på stress

Akut stress

Midlertidig hjertebanken

Midlertidig rysten eller tics

Sveder

Tørhed i munden

Kolde hænder og fødder

“Sommerfugle i maven”

Knuge i brystet eller i maven

Tissetrang

Anspændthed

Moderat stress

Træthed

Sover dårligt om natten

Tænker hele tiden

Uro i kroppen

Indre modstand / modvilje

Irritabel

Lettere til tårer

Indesluttet

Alvorlig stress

Glemmer ting / fraværende

Eksem / sygdom forværres

Uforklarlige smerter

Aggressiv / Mindre social

Større forbrug af stimulanser

Mave og tarmproblemer

Blødningsforstyrrelser

Manglende selverkendelse

  • Mads Sebbelov| Eksamineret Psykoterapeut & Master Coach| Stress terapi og -coaching|Problemløsende psykoterapi|Psykomentoring| Parterapi

Kontakt

Møder og Coaching

Vi mødes hos jer eller mig.

Terapi foregår kun hos mig :

Praksisadresse:
Blegdamsvej 112A
2100 København Ø

© Copyright 2022 Mads Sebbelov