Jeg hjælper dig med stress

støtter dig til at få overblikket og roen tilbage igen inden for det eller de livsområder, du kæmper med. I forløbet vil jeg støtte dig i at få en dybere forståelse af de bagvedliggende årsager til, at du har fået stress. Jeg vil give dig inspiration til at udvikle ny stressreducerende adfærd, så f.eks. underliggende dårlige tanker og adfærd kan stoppes og erstattes af mere opbyggende og befordrende tanke- adfærdsmønstre. På den måde kan du undgå alvorlig stress og komme tilbage til den livskvalitet du ønsker.

Stress er OK

for stress i begrænset mængde er sundt. Men det kan blive en alvorlig situation hvis stressen udvikler sig til moderat eller alvorlig stress. Vedvarende stress er usundt og kan gøre os syge(til sidst siger kroppen ganske simpelt fra) og medføre store menneskelige tab i form af forringelse af livskvaliteten på mange forskellige livsområder som f.eks. arbejdet, familien, parforholdet, børnene…

Intensiv “Terapi rejse” 10 Sessioner 

Jeg kom i kontakt med Mads efter at være besvimet 4 gange på 14 dage, min krop var begyndt at sige fra – hård træning, arbejdsuger på 80 timer som normen, giftige forhold, at kunne klare sig uden søvn – altid en konkurrence med mig selv om at stille højere og højere krav. Tanken om at gøre noget godt for mig selv og min krop har altid været ”ikke eksisterende”. Jeg fandt gennem forløbet en ro i mig selv, som jeg aldrig tidligere har oplevet og ikke skal presse sig selv eller gøre sig umage for at være noget, man ikke er.

Tusinde Tak for rejsen

Camilla Treschow SchrøderCEO

Medarbejderudvikling 4 Sessioner

Jeg kontaktede Mads efter at jeg var blevet opsagt i mit job og samtidigt var blevet single efter et uværdigt brud med kæresten. Jeg følte mig frustreret, ensom, ulykkelig og utilfreds.

 Gentagne konflikter med mine chefer og et parforhold, hvor jeg ikke var noget af det, jeg skulle have styr på.

Jeg fik den nødvendig hjælp til at stå stærkt i forhold til mine egne behov og værdier.

51årig kvindeAnonym

Stresscoaching  9 Sessioner 

Jeg tog kontakt til Mads fordi jeg alt for længe havde lukket helt ned for mine følelser, så jeg til sidst overhovedet ikke kunne mærke mig selv. Mads er lykkes med at lirke låget til alle de svære ting op. Han har lært mig at ingen følelser er forkerte, kun handlinger. Hos Mads er man ikke bare et nummer i rækken, han er virkelig god til at lytte, og helt fantastisk til at huske hvad man har sagt. Jeg er meget taknemmelig for at Mads har kickstartet min rejse og kan på det varmeste anbefale et forløb hos ham.

47årig kvindeAnonym

Stresscoaching  – over 30 Sessioner 

På det tidspunkt var jeg i en kritisk stress tilstand og havde været det alt for længe. Jeg kunne hverken se, høre eller tænke klart. Håbløsheden over ikke at vide hvordan jeg skulle komme ud af den onde cirkel. Men så mødte jeg Mads og med hans hjælp, empati, tålmodighed og støtte samt rigtig meget inspiration er håbløshed nu forvandlet til håb – magtesløshed til overskud – søvnløshed til drømmeland – det passive offer er vendt til styrke og handlekraft og ikke mindst at gå fra at være fanget i mine følelsers vold til at være herre i eget liv. Det føles som et mirakel!

Maya 49Studerende/Mor

Sorghåndtering  – 10 Sessioner 

Med Mads’ hjælp har jeg fået bearbejdet svære livsvilkår og fået sat ord på mine ønsker for fremtiden. Mads’ ro og tålmodighed har været afgørende for min proces, hvor han med respekt for min måde at være på, har støttet mig i nogle meget sårbare situationer.

Mads har også været guide på en rejse ud i fremtiden og hvad jeg drømmer om på konkrete livsområder, som jeg ikke er tilfreds med. Med konkrete værktøjer og konkretiserende spørgsmål, har jeg fået beskrevet mine fremtidsdrømme, så de kan omsættes til handling.

Kvinde 46år Anonym

Forebyggelse af Stress  

Det handler om

at Styrke selvværdet og derved få overskuddet tilbage ved at forbedre evnen til at håndtere sanseindtryk, følelser, tanker og adfærd på en mere intelligent måde. Man kan i forløbet lære:

  • Hvordan følelser påvirkes/påvirker dine tanker og adfærdsmønstre.
  • Hvordan følelser ubevidst kan sætte gang i modstande og overlevelsesstrategier.
  • At arbejde med forståelsen og samspillet mellem følelser, tanker og adfærd.
  • Ny stress eliminerende adfærd.

Tilbage til arbejdet efter stress

kan være en ensom og angstprovokerende oplevelse. For hvad hvis du får tilbagefald og ikke kan klare det?

Hvordan vil chefen, kollegaerne og kunderne reagere?

Jeg hjælper og støtter dig i denne svære proces og giver konkret inspiration ud fra din situation til, hvad du kan gøre for at bruge stress på den gode måde for at komme godt tilbage på jobbet igen.

Udbyttet

kan være forøget bevidsthed og større indflydelse i evnen til at håndtere sanseindtryk, følelser, tanker og adfærd på en mere hensigtsmæssig måde. Dette kan resultere i mere overblik, ro og tilfredshed i såvel arbejds- som privatliv.

Symptomer på stress

Stress

Midlertidig hjertebanken

Midlertidig rysten eller tics

Sveder

Tørhed i munden

Kolde hænder og fødder

“Sommerfugle i maven”

Knuge i brystet eller i maven

Tissetrang

Anspændthed

Moderat stress

Træthed

Sover dårligt om natten

Tænker hele tiden

Uro i kroppen

Indre modstand/modvilje

Irritabel

Lettere til tårer

Indesluttet

Alvorlig stress

Glemmer ting/fraværende

Eksem/sygdom forværres

Uforklarlige smerter

Aggressiv/mindre social

Større forbrug af stimulanser

Manglende selverkendelse

AKUT STRESSREAKTIONER*

Mave og tarmproblemer

Blødningsforstyrrelser

Hårdtab/Ansigtslammelse

Besvime/Migræne anfald

Synsforstyrrelser/Tunnelsyn

Kontakt

Møder og Coaching

Vi mødes hos jer eller mig.

Terapi foregår kun hos mig :

Praksisadresse:
Blegdamsvej 112A
2100 København Ø

© Copyright 2024  – Sund Stress – Mads Sebbelov